Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Wilma
ha willem
Eindelijk je verhaal gelezen.dingen duikelen over elkaar heen hier. nu is het jou beurt. geweldig dat je nu geboekt heb en sterkte met de laatste dingen voor bereiden.
liefs mawil
Lieve Wilma, Daar wordt je stil van, van jouw verhaal of eigenlijk van de ellende van die kinderen, waar jij dan op jouw beurt ook weer helemaal ontdaan van bent. Gelukkig kan je het met de anderen bij God neerleggen, want Hij kent elk van die kinderen bij naam en heeft jou niet voor niets daarheen gestuurd. Je hebt veel gekregen en dus veel uit te delen. Hoe? Dat leert de tijd je wel, blijf maar dicht bij Hem. liefs t.joke
Hey Wilm,
Ik heb alleen je schrijnende verhaal gelezen! Zal volgende keer de rest bekijken! Er zijn zeker mega verschillende en onbegrijpen gebeurtenissen in de wereld en wij mogen dankbaar zijn, dat wij zeker de mooie kanten van het leven mogen zien en ervaren! En dat kunnen wij dan weer gebruiken om anderen te helpen! Heel veel succes en plezier verder en je hoort snel van me!
Heel veel liefs vanuit Turrialba,
Diederique