Salvador
Oi!
Weer ff een kort berichtje van mij om te laten weten dat ik naast alle ellende van de straat ook heel erg aan het genieten ben van de mooie brasilliaanse cultuur! De jongens op de boerderij zijn als jonge broertjes voor me die af en toe een beetje stoer willen doen maar een heel klein hartje hebben. Leuk om een band met ze op te bouwen en te zien hoe ze dealen met hun verleden op de straat en hun leven nu. De medewerkers zijn allemaal hartelijk en gastvrij en ik voel me al helemaal deel van het brasilliaanse leven hier.
Daarnaast heb ik mijn huisgenoot tevens vriendinnetje vrijdag van het vliegveld gehaald, en kan ik alle verhalen en ervaringen met haar delen. Echt super om haar hier te hebben, en we zijn begonnen met een weekendje vrij waarbij we op een fantastisch strand zijn beland en jaja, ik mocht wel even een surfplankje lenen van een gast daar! Woehoe, heb mijn eeste brasilliaanse golf gepakt en het zal zeker niet de laatste zijn... Veel om van te genieten, en ook de tropische fruit en kokossap ontbrak er niet aan.
Woensdag vertrekken we voor een week naar Salvador, ff 24 uur in de bus... Om daar het carnaval mee te gaan maken. Juud en ik zijn gister even geconfronteerd door de Lonley Planet met de harde feiten van geweld in Salvador, en er zit een grote schaduwkant aan het carnaval feest hier. We gaan daarheen, om ook daar voor de mensen op straat te bidden enGod te vragen voor beschermingvoor alle mensen op straat. Ik heb benieuwd wat ik daar allemaal ga zien, en ik wacht het maar af. Maar dan weten jullie dat ik vanaf woendag een week weg ben.Na Salvador hoop ik weer wat foto´s en een blog te erop te zetten!
Groeten vanuit een zonnig, met af en toe een verkoelend buitje,doch fantasische land!
Liefs Wilma
Hey Wilma,
Super weer wat van je te lezen! En geweldig dat je huisgenootje er is. Heb je al je terug bent tenminste iemand die je begrijpt!
Maar betekend dit dat je nu even vakantie hebt?
Ben benieuwd hoe je het carnaval daar ervaart!
Veel plezier en geniet!
Liefs Jiska
Hi Wilma!
Carnaval in Brazil.. dat wordt wat! Wij gingen dan altijd bewust op kamp met de kerk, weg bij dat heidense gedoe. Wat dat betreft stelt het in NL nix voor.. Ik hoop dat de gebeden z'n werking zal hebben en dat je ook daar het Woord mag laten horen. Haal troost uit dat Woord van de Levende God, wanneer je veel ellende, ziekte en gruwelijkheden ziet en hoort.
Wij hier denken aan en bidden voor jou.
Geef je Judith een dikke kus van me? Voor jou ook één!
Abraço!
ha willempje,
Super dat Judith er is. Doe haar de groeten.Ben zo blij voor jullie. Sterkte in Salvador. We bidden dat ook daar iets mag doordringen van Zijn licht,en ook dat jullie weer veilig terug mogen keren.
Liefs en een afrika "drukkie "van pa en ma
Wilma geweldig om je verhalem te lezen en je zo te volgen! Fijn dat je vriendin er is!
Veel zegen en bescherming in Salvodor.
Doe Michiel de groeten. Leuk om hem op de foto te zien!
lief en groetjes uit een regenachtig koud Hasselt.
Dames!
Geniet lekker en keep up the good work!
XX
Heey Wilm,
Wat toevallig ik heb ook mijn eerste golf gepakt!!! Maar dan in Manuel Antonio! Ik moest wel weer ff inkomen, maar heerlijk! Geniet lekker van het carnaval, laat die heupjes maar swingen!
Doe Judith de groeten!
Liefs,
Diedel
hey willem ik las dat je daar echt aan het chillen bent. mooie verhalen. Ik wens je heel erg veel plezier met alles wat doet daar en God zegend je..
greetz Hensley
Ha Wilmaat, fijn weer van je te horen!! Moest aan je denken en zie daar een nieuwe blog... Keep it up that side!!
Love M
Lieve Wilma, Geweldig om je vriendin bij je te hebben, die jou kent en waar je de ervaringen van de afgelopen tijd mee kan delen. Dat canaval.... blijf goed bij elkaar als je de straat op gaat, want het moet overweldigend druk zijn en niet zonder gevaar. Nu wil ik je niet bang maken, hoor, maar er gebeurt daar wel het een en ander, je hebt het zelf kunnen lezen. Ga met God en met elkaar liefs Joke
dag dames, fijn dat Judith goed is aangekomen! ik wens jullie heel veel geniet momenten toe! ik vermaak me hier wel in ons mooie stulpje. liefs Nelleke
Zal wel heerlijk zijn dat Judith er nu is.. Kan ze je een beetje helpen tussen de mannen..
Geniet lekker samen! En sterkte ook bij het Carnaval.. Zal wel niet alleen maar mooie gekleurde dansende mensen zijn!
Denk aan je..
Kussss
ha lieverd,
Zo goed je verhalen te lezen en op die manier het idee te hebben dat je toch dichtbij bent. Keep on shining the way you do!
Ik denk aan je! en we bidden voor je. Ben trots op je en bewonder je schrijftalent!
Doe Judith de groeten en geniet samen!
Heel veel liefs en knuffel
Email volgt...
Heeej Lady's!!!!
HAVE FUN!!!! Maken jullie foto's van de carnaval????
Wil, you've got mail ;-)
Hee Willem en Juud,
Hoe ist met jullie? Geweldig Wilma, om Judith daar bij je te hebben! Al een beetje gewend Judith?
Nou, vandaag naar Salvador dus.. Lijkt me een hele belevenis, hoop dat jullie daar een goede tijd mogen hebben! Zet em op!
Dikke knuffel, Door
Hee juud en wilma,
Gezellig zo saampies?
Zal wel he.
Geniet ervan en sterkte bij het carnaval.
dikke kus moeps
hai schat,
wat heerlijk voor je dat juud er is...! Toch een stukje 'thuis' weer bij je, fijn:)
Liefs en dikke knuffel,
Lies
Heeey Willie!
Ik wist helemaal niet dat Judith jou op ging zoeken...Wat tof!!Geniet ervan samen. Hier gaat alles goed! Ik heb een weekje vakantie opgenomen en doe allemaal leuke dingen.
Tot hoors wijfie!
Dikke smakkert X
Hi Wil.
Wat fijn om weer wat te horen van je! Ik heb je maar een mailtje gestuurd, want daar kan wat meer op :-)
Ciao!
Kus, Mir
Hey Wilma en Judith
Leuk dat jullie nu samen in Brazilie zijn geniet ervan!
Liefs
Hallo Wilma en Judith,
Als ik dit berichtje schrijf zijn jullie al wat daagjes in Salvador. Ik ben net terug uit de bergen in Italie. Vergeleken met jou omschrijving van het weer daar kan het contrast haast niet groter zijn. Met -16 en een harde wind klinkt een strandje meepakken behoorlijk ver weg. ;)
Succes daar he!
Maarten
als het goed is hebben jullie heel wat kilometers polonaise in de benen... of heel wat kokossapjes in de buik! Vandaag waren er veel studenten niet in de les en de gedegen structuur-freak in mij vroeg zich opnieuw af wat je toch zoekt en haalt als je carnaval viert... maar in de krant stond zo mooi; er is geen zin of betekenis van carnaval, anders dan dat er even een andere wereld geldig is. Dus jij viert een soort dubbelcarnaval; álles wat jij meemaakt is anders dan de wereld die jij kent: een PMT oefening in loslaten op zich! Zal ik hier eens introduceren...
Nog meer leuke PMT-tips?
Ondertussen vertrouw ik er wel op dat jij jezelf bij elkaar houdt door jouw Vriendje van hierboven...
en wens ik je weer alle goeds,
(ook namens Jeroen; we kwamen erachter dat je bij hem op kamp bent geweest in de Verdon...)
groeten Pauline
He Juud en Wil!
Wat heerlijk dat jullie daar nu even met zn tweeen zijn en het samen kunnen beleven. Heel veel plezier en geniet ervan zolang het nog duurt.
Liefs, Hannah
ha willem,
goed om je verhalen te horen gister door de telefoon.
Wat een wereld. wat geweldig dat alees goed is gegaan in Salvador. wat een warm en tegelijk triest gevoel krijg je als je die kinderen op de foto`s ziet. Je zou ze zo in huis nemen. succes daar met alles en sterkte met afscheid van juud.het word even stil van onze kant. We gaan even naar je andere zussen.
Jij en wij zijn in Zijn hand. Liefs ook van pa
Heej Wilma!
kHeb een paar van je verhalen gelezen, wat ontzettend aangrijpend!
Heel veel plezier en alle goede dingen toegewenst!
Liefs, Els
Lieve Wilma,
Afscheid moeten nemen van je vriendin Judith zal niet makkelijk geweest zijn. Nu weer "alleen" daar in Brasil. We hebben diep respect voor je werk daar. Gods zegen en geniet van wat je meemaakt.
Liefs,
Geert en Frieda
Hoi Wilma,
hoe ist? Bijgeslapen van het carnaval?? Het was leuk om jullie daar te ontmoeten. Ik ontdekte net je websiteadres in een oudkerkblaadje dat ik kreeg. Leuk om wat van je verhalen te lezen.
Geniet van alles daar en ook sterkte bij het werk, en ik moest je nog de groeten doen van Marijke :-),
groetjes uit Recife, Mariska
Hoi Wilma,
Kun je de draai een beetje vinden nu juut weer weg is?
Heb al wat verhalen gehoord van juut, indrukwekkend.
Sterkte en geniet ook.
Gods zegen,
liefs moeps
Juud kan d'r draai niet zo goed meer vinden:-)