Voorbereidingen..?!
Lieve vrienden, familie en belangstellenden
Op dit moment ben ik mij aan het voorbereiden op mijn reis naar Brazillie. In juni 2008 ben ik afgestudeerd en toen kwam de vraag bij me op wat ik nu verder zou gaan doen. Werken, verder studeren, naar het buitenland... Veel opties en eigenlijk heb ik voor het laatste gekozen. Niet alleen omdat het me bijzonder trekt om naar het buitenland te gaan en om andere culturen en mensen te ontmoeten. Maar ook om een tijdje weg te zijn uit mijn eigen vertrouwde omgeving om na te denken hoe ik mijn toekomst wil invullen en vooral hoe God mijn toekomst in wil vullen. Ik heb het grootste vertrouwen dat mijn Vader mijn leven leidt en ik wil ontdekken waar ik mag gaan werken, wonen en leven in Zijn koninkrijk!
Ga ik dan zitten wachten in Brazillie totdat God tegen mij zegt wat ik moet gaan doen?Nee, mijn idee is om daar actief te zijn voor Youth With a Mission (YWAM) die daar werkt onder straatkinderen. Uitzoeken welke plannen God voor mij heeft betekend niet afwachten. Uitzoeken, betekent op zoek gaan naar mijn kwaliteiten, wat zijn mijn gaven en waar liggen mijn interesses. De tijd die voor mij ligt wordt een groot ontdekkingsavontuur waarin ik veel hoop te leren en veel hoop te zien.
Dat avontuur is nu al begonnen; ik heb mijn plannen biddend met God gemaakt en vertrouw erop dat deze plannen goed zijn. Maar mijn geduld wordt nu al op de proef gesteld. Ik, die toch altijd alles lekker geregeld wil hebben weet nu nog steeds niet of ik bij YWAM terecht kan eind januari, en de tijd komt nu toch wel erg dichtbij...Ik moet nog wachten op groen licht. Frustrerend... Maarja, ik ben het avontuur aangegaan en zal dus ook nu moeten afwachten wanneer het avontuur echt gaat beginnen.
17 januari hoop ik samen met mijn band een Brazil-avond te houden om meer te vertellen over het project, mijn motivatie om naar het buitenland te gaan, maar ook om geld in te zamelen voor het project! Dus zet deze datum alvast in je agenda en wij laten je een stukje zien van de Brailliaanse cultuur!
Groetjes Wilma
Lieve Wilma,
Fijn om te lezen hoe jij je keuzes in handen van God legt, en vervolgens niet afwacht, maar erop vertrouwt dat Hij je zal leiden in de komende tijd. Ik zal voor je bidden en hoop dat je gauw meer zekerheid krijgt vanuit YWAM! Ik zie uit naar de Brazil-avond!
Liefs, Door
Hey Wil.
Gaaf om je verhaal te lezen en hoe je God je leven wilt laten leiden, ook al kan dat soms frustrerend zijn.
Marco en ik zullen er als het even kan echt bij zijn op 17 jan! En ik blijf je volgen ofcourse;-) Succes en ik zal voor je bidden!
Liefs & hug Mir.
Hé Wilma!
Leuk om je site te bekijken en helemaal leuk dat je ons op de hoogte gaat houden van je avonturen!
Ik las net dat je ook nog een poosje met Judith gaat rondtrekken. Wat tof ja!
Ik wens je het allerbeste. Ik ben heel benieuwd waar jij uiteindelijk nog terecht komt!
Ik zal voor je bidden en ik bid ook voor je dat God je zal laten zien wat hij voor ogen heeft met jouw leven.
Geniet ervan!
Liefs Jacolien
Go for it Wil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heel fijn Wilma dat je dit gaat doen. Ik hoop dat het goed gaat komen. Je weet het God is er altijd bij wat Greet ook zegt: Go for it. We horen van je. De 17e staat in ieder geval vast.
Wilma goed dit te lezen ik dacht aan Filp 4 4-7
mijn Vader en in Zijn koninkrijk met kracht dat is Zijn Geest zal Hij je verder leiden !
Live the real life! You go sis!
Lieve Wilma, Eerlijk gezegd had ik dit mooie verhaal van jou al gedeleted, omdat ik dacht dat het een spam was....! Gelukkig was je moeder hier met Margreet, die hartelijk lachtten om mijn domheid. Maar het klinkt meer dan goed, behalve dan dat je het vertrek nog niet zeker weet, maar ook daar komt antwoord op. Je bent trouwens al bezig om je gave te gebruiken, nl. die van het ontdekken en andere mensen, culturen willen leren kennen en je wilt dit doen met God. Ik heb heel wat meer woorden nodig dan Margreet, maar het "go for it" drukt het precies uit. Hou ons op de hoogte. liefs en sterkte met alle voorbereidingen t. joke
Natuurlijk ga ik je volgen in mijn geboorteland!
Ik zie je de 17e zeker en vast!
Heej Wilma!
Ga jij nu ook al naar Brazilie! Leuk zeg! Waar ga je precies heen? Ik was vorig jaar ook via Ywam in Brasil: Belo Horizonte. Zou grappig zijn als jij ook daar terecht komt!
Nou succes met de onzekerheden!
Tot snel bij Lies! (of ben je dan al verdwenen?)
Liefs, Fleur
Hoi Wilma,
Ik heb je verhaal gelezen,en vind het heel moedig van je om dit aan te gaan.Lijkt me een geweldige ervaring.
Ik hoop je verhalen te kunnen volgen,herinner ons eraan ih kerkblad...-))
Waarin was je afgestudeerd?
hartelijke groet
Els.
geweldig willem, natuurlijk gaan we je volgen en zeker ook in onze gebeden zullen we je blijven op dragen aan onze hemelse vader.
Met Hem vaar je altijd juiste koers.
liefs Mawil
Hé Wilma,
Heb je al wat meer duidelijkheid?
'Gods indrukken in ons en Zijn Woord buiten ons worden altijd bevestigd door Zijn voorzienigheid rondom en we moeten rustig wachten totdat deze drie in één punt samenkomen.'
'Welke dingen die Gods hart verbreken, verbreken ook jouw hart?" (Janer Johnson) Het antwoord op deze vraag geeft je veel inzicht in 'Gods indrukken' in jou en Zijn speciale opdracht aan jou.
Goedgaan!
hoi wilma!
leuk dat je ook naar brazilie gaat!
ik wil je graag bellen, maar heb je telefoonnummer niet.
(ben ik kwijt geraakt denk ik:()
ik zou graag meer van je plannen willen weten, maar ik merk dat er nog niet veel duidelijk is.
ik weet via mariska het een en ander over brazilie. en daar is veel ellende en hulp hard nodig. ook vinden ze het (volgens mij) fijn als er vrijwilligers komen.
ik hoop dat je veel liefde kunt geven daar. graag zou ik met mariska in contact willen brengen. laat maar weten of je dat wilt.
Gods zegen,
liefs,
je nicht
Hey Wilm,
Hier je eerste berichtje uit San Jose! Ik wil je vanaf hier nogmaals een hele leuke reis en tijd in Costa Rica wensen, maak er wat moois van! Heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt! Ik hoop dat je net zo warm wordt onthaald als ik hier!! Buen viaje (ofzo iets)!
Heel veel liefs,
Diederique
Hahahah,
Hele goede reis in Brazilie natuurlijk! Zie je maar weer waar ik met mijn hoofd zit, hahah!
Hasta luego!
Dag Willem,
Mooie foto's! Ik dacht dat we een leuke foto hadden van ons....
Geniet van je laatste weekje. Ik probeer er zondag te zijn hoor!
Dikke kusss
Hey Willie,
Wat gaaf hé dat je zoveel geld bij elkaar hebt voor dat project, ontzettend cool! En leuk dat je al wat foto's erop heb gezet, kunnen we nog even nagenieten:-)
Het is bijna zover, nog 5 nachtjes slapen en dan zit je in het vliegtuig!!! Ik ga je missen meid. Ik vind het gaaf dat je je hart en God gevolgd hebt, en iN brasil nu aan het werk gaat. Ik zal voor jouw en het werk daar bidden. En boven alles... onze lieve Heer gaat met je mee. How wonderfull is that :-D
Love ya girl!
Kus & hug Mirjam
Hey willem (wilma) ik wens je een hele leuke reis daar in brasilie. Ik hoop dat je daar een leuke tijd hebt. Ik ga je missen,, vooral zingen met de band.
Maar ja dat is maar voor drie maanden. Of Niet!
Dios bendishona bo.. (God zegent je)
Willie!!
Hoe was je reis??
Ik heb je een mail gestuurd.
Geniet ervan wijfie, ik wens je een fantastisch mooie tijd daar. De mensen daar zullen blij met je zijn.
Zet hem op!! XX
He Wil!!
Hoe is het daar??
Let us know!
Han
Lieverd!!! You've got mail!!
Je bent een topper!!
Smakkerd Mau
He Wil,
Hoe is het met je? Goed verwelkomd daar? Ik hoorde van Juud dat je veilig bent aangekomen, das al heel fijn om te weten! Hoe vind je het daar? Genieten? Ben zo benieuwd! Maar ja, niet iedereen is zo'n pennenlikker als ik in het schrijven van weblogs, haha! Kruip maar niet teveel achter de PC, gewoon lekker gaan genieten en je talenten inzetten! Hoppa!
Doeg meid, dikke knuffel!
Liefs, Door